Kamra-túra

„Itthonról otthonra” programsorozat

Idén már harmadik alkalommal ,,járt" a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „Itthonról otthonra” elnevezésű programsorozata Kecskeméten.

„Év Kecskeméti Helyi Termék Piac Gazdája” díj nyertesének, Börönténé Molnár Melindának meggy- és szilvalekvárjait, Molnárné Kárász Rita szörpjeit is megkóstolhatták a gyerekek.

http://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/megyei-hirek/97969-ujra-megkostoltak-a-hazai-termekeket-a-kecskemeti-diakok?fbclid=IwAR3vLBv4gXzBwHkHJLbu67NvlizxMXw2pU-3MDZGJ_4DZNNJt1HQXj25WpY

Tavasszal a Vásárhelyi Pál Általános Iskola és a Bólyai János Gimnázium diákjai vettek részt az előadáson, nyáron pedig a Vízmű utcai óvoda gyermekei látogattak el a Kujáni tanyára. Most az Arany János Általános Iskola második osztályos tanulói és a Katona József Gimnázium több mint 150 tanulója vett részt Süle Katalin, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökségi szóvivője által megtartott előadáson. Ezután megkóstolták az „Év Kecskeméti Helyi Termék Piac Gazdája” díj nyertesének, Börönténé Molnár Melindának meggy- és szilvalekvárjait, Molnárné Kárász Rita szörpjeit, Lacziné Kenderes Márta mézét, a Fejedelmi Pékség által készített pékárukat, a Szabó Hús - Szabó Sándor hentesáruját, a Róna Mezőgazdasági Szövetkezet zöldségchipseit, a Nasi Pack Kft. almachipsét, valamint a Vitabox Kft. Kissné Kézér Edit 100%-os gyümölcsleveit.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara fontosnak tartja, hogy a fogyasztók akiváló minőséget összekapcsolják a magyar eredettel, és hogy erősödjön agazdálkodók és a hazai élelmiszer-előállítók iránti bizalom. Ezeket szem előtttartva a köztestület számos eszközzel népszerűsíti a magyar agrárgazdaságitermékeket, élelmiszereket.

https://hiros.hu/hirek/itthonrol-otthonra-a-katonaban

http://www.nak.hu/kamara/kamarai-hirek/megyei-hirek/97969-ujra-megkostoltak-a-hazai-termekeket-a-kecskemeti-diakok?fbclid=IwAR3vLBv4gXzBwHkHJLbu67NvlizxMXw2pU-3MDZGJ_4DZNNJt1HQXj25WpY



Vissza