Kamra-túra

„AZ ÉV KECSKEMÉTI HELYI TERMÉK PIAC GAZDÁJA”

„AZ ÉV KECSKEMÉTI HELYI TERMÉK PIAC GAZDÁJA” vándorserleget BÖRÖNTÉNÉ MOLNÁR MELINDÁNAK a Kecskeméti Tanyai Termék Piac 5. évfordulójának alkalmából hagyományosan a Helyi Termék Ünnep keretei közt adta át Kovács László Zsolt a NAK BKMI-i alelnöke.

Gratulálunk Egyesületi tagunknak! Smile

http://www.nak.hu/?id=97840:kecskemeti-dijatado-a-helyi-termekek-unnepen

A Kecskeméti Tanyai Termék Piac a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete és Kecskemét Megyei Jogú Város együttműködésében, a kamarai tagokat is magában foglaló Kamra-Túra Egyesület és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület partnerségével működik minden csütörtökön 2013. október 3. óta. 

Minden évben a NAK Bács-Kiskun Megyei Szervezete által alapított díjat s a vele járó „AZ ÉV KECSKEMÉTI HELYI TERMÉK PIAC GAZDÁJA” vándorserleget az együttműködő partnerek ítélik oda. 
Idén egyhangúlag Melindát jelölték, aki a Piac fennállása óta folyamatosan árusít és fejlődik, mind a megjelenésben, mind a termékkínálatban a kor követelményeinek megfelelően. Termelői pályafutása meggy, homoktövis termesztéssel és fürjtenyésztéssel indult. Az idők folyamán azonban már jelentősen bővült a kínálata.
Egyedi termékei közt továbbra is megtalálható a homoktövisből, csicsókából előállított szárítmányok, levek, továbbá fürjtojás is szerepel a kínálatban, többféle formában, csakhogy a különösebbeket említsük. 

Termékei megvásárolhatok csütörtökönként és a piaccsarnokban is. 

https://www.facebook.com/kamratura

Vissza