Kamra-túra

Palástiné Demeter Zsuzsanna

Lakcím:
2474 Törtel Kákástó düllő 58.
Telephely:
2474 Törtel Kákástó düllő 58.
Gazdaudvar címe:
2474 Törtel Kákástó düllő 58.
Telefon:
06-70-673-0160 vagy 06-70-673-0161
E-mail:
Weboldal:
Elérhetőség leírása:
Kákástó düllő 58.
Információk:
A Kákástanösvény III. állomásaként a banya tanya szomszédságában élünk.
Földjeinket, állatainkat 2004-ben az elsők között vittük be az agrárkörnyezet- gazdálkodásba, és ennek szellemében termelünk mindent.
Három gyermek szüleiként soha nem az motivált minket, hogy a legnagyobb csirkét és a legtöbb zöldséget nálunk lássák, hanem arra törekedtünk, hogy a termékeinkbe ne kerüljön vegyszer a csirkém a gyógynövényekkel teli ősgyepen bogarak után szaladgálva nőjön fel, hogy amikor az asztalra teszem a családom elé az a lehető legízletesebb tápanyagban és nem " E Vitaminban" gazdag legyen.
Vendégeim, vásárlóim nálunk igazi ízletes magyar csirkét , a szikes gyepeken legelésző teheneink kivételes magas beltartalmi értékekkel rendelkező tejét, sajtját túróját találja meg.
Mellette nem csak testi, de lelki tápláláshoz jut a gyönyörű táj látványa, a tanyasi tiszta levegő, s a nyugalom ami nálunk körül veszi és az emberi törődés kedves jó hangulatban eltöltött családias beszélgetések által.
Az év bármely szakaszában várjuk a vásárlókat és a látogatókat, de csak előre megbeszélt időpontban.

Termékek

  • sajt
  • tehéntej
  • túró
  • füstölt sajt
  • tejföl
  • joghurt

Térkép

A gazdaudvar megközelítése:
Törtel központjában lévő katolikus templom mellett végig a temető úton haladunk tovább kb 200 m,az útkerezteződésnél balra fordulunk és tovább haladunk kb 100m majd jobbkézfelől lévő hídon áthaladva kb 1 km a Kocséri úton végig a Kákástanösvény irányadó

Képek

Bemutatkozó kisfilm
2017. május 8.
Smile