Kamra-túra

Gyöngyösi Sándor

Lakcím:
6116 Fülöpjakab Tanya 628.
Telephely:
6116 Fülöpjakab Tanya 628.
Gazdaudvar címe:
6116 Fülöpjakab Tanya 628.
Telefon:
06/20-9264-511 06/76-714-868
E-mail:
Weboldal:
Elérhetőség leírása:
Tanya 628.
Információk:
Üdvözlöm!

Gyöngyösi Sándor őstermelő vagyok. 15 éve foglalkozom a laskagomba termesztésével.
2005 február 1-n kezdtem az öko gazdálkodást.
Jelenleg a Biokontroll Hungária Kht. ellenőrzésével 750m2-n folytatok bio gomba termesztést, hőszigetelt, klímatizált fólia sátrakban.
A gombaalapanyag /szubsztrát/ gyártásától a termesztésig, valamint csomagolásig minden egyhelyben történik.
Az alapanyag előállításhoz szükséges gabonanövények egy részét saját földterületeimen termelem.
Előállított termékem:
Bio laskagomba
„A termesztett gomba értékes fehérjével látja el szervezetünket. Emellett tartalmaz vitaminokat, főként a B vitamin csoportból, továbbá ásványi anyagokat, mindenekelőtt káliumot, foszfort, magnéziumot és vasat…..
Talán az is a termesztett gomba vásárlása és élvezete mellett szól, hogy a vadon termő gomba kímélése hosszú távon az erdei életközösség egyensúlyának megőrzésében is szerephez jut.”
Az általánosan "kalapos gombák"-ként ismert bazídiumos gombák csoportjában, olyan új hatóanyagokat fedeztek fel, amelyek gyógyászati alkalmazása nagy jelentőségű. Ezek a hatóanyagok, korunkban jelentős betegségek gyógyításában hoztak átütő sikert, mint a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a különböző daganatos megbetegedések és az AIDS.A klinikai vizsgálatok sok esetben bizonyították egyes, a népi gyógyászatban már régen használt gombák gyógyhatását.
Célom, hogy minél jobb minőségű árút tudjak biztosítani vevőim részére. Kérem látogasson el hozzám és győződjön meg róla!

Termékek

  • csicsóka
  • laska gomba
  • szárított fűszerek
  • savanyúság

Térkép

A gazdaudvar megközelítése:
Kecskemétről Kunszállás felé Kunszállás Fülöpjakab közötti kereszteződésnél Jakabszállás felé az első földút jobbra. A földút 'nekimegy' a háznak 200 m. után.

Képek

Bemutatkozó kisfilm
2017. május 8.
Smile