Kamra-túra

Kecskeméti Tanyai Termék Piac III. évforduló

Sokszínű hagyományőrző programok várják szeptember utolsó hétvégéjénazérdeklődőket az Őszi Helyi Termék Ünnepen, amelyet a KecskemétVáros Napjaprogramsorozathoz kapcsolódóan rendeznek meg a Kecskeméti tanyaitermék piac 3.évfordulója alkalmából, melyet 2016. szeptember 29.-én 17órától Kecskemétfőterén ünneplünk meg.

A háromnapos rendezvény bőségesen kínál minden korosztályszámáraprogramokat.

Nyitvatartás:2016. 09. 29. 14:00 – 19:00

Kis történelem Smile

A Főtéri kistermelőitermékárusítást 2013. október 10. napján kezdtük meg. A NAK Bács-kiskunMegyei Szervezetekezdeményezésére Kecskemét Megyei Jogú Város vezetésének támogatásával a kistermelőketösszefogó két civil szervezet: a Kamra-túra Egyesület és az AranyhomokKistérségfejlesztési Egyesület közreműködésével.

 A piac kezdete óta gazdáink részt vesznek a programban. Vannak, akikállandó jelleggel jelen vannak és ismertté váltak portékáikkal, van, akiidőszakosan árul. A termékskála időnként bővül és változik, jelenleg azévszaknak megfelelő zöldségfélék, gyümölcsök, biotermékeknyers-préselt-szárított, tehén és kecske tejtermékek, hentesáru: füstöltáru,töpörtyű, tojás-fürj, mézek, lekvárok, gyógynövények, szárítmányok, kenyér éspéksütemény, szörpök és chili paprika készítmények adják a felhozatalt.
Vissza