Kamra-túra

Minden csütörtökön Helyi Tanyai Termékek Piaca

2016-04-06 22:06:17

http://hiros.hu/kecskemet/hirek/minden-csutortokon-helyi-tanyai-termekek-piaca

A Helyi Tanyai Termékek Piaca, Kecskemét főterén a városháza előtti területen várja, már 3 éve, a minőségi termelői kézműves termékek iránt érdeklődő vásárlóit.


 2016.03.18. 11:06 

Minden csütörtökön Helyi Tanyai Termékek Piaca

Minden csütörtökön Helyi Tanyai Termékek Piaca

A piac minden csütörtökön 14 és 18 óra között tart nyitva, a termékpaletta igen széles, a füstölt húsáruktól kezdve a házi sajtokig, a magyar termelői méztől a biozöldségekig minden megtalálható és megvásárolható a piacon.

A Piac a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Bács-Kiskun Megyei Szervezete és Kecskemét Megyei Jogú Város együttműködésében, valamint az Agrárkamarai Tagokat magába foglaló Kamra-Túra Egyesület és az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület partnerségével működik.

A 3. éve eredményesen működtetett piacról már nem csak a Kecskemétiek tudnak, de már érdeklődést mutatkozik országos szinten is a piac működése iránt. A hónap végén egy zalai delegációt várnak, akik jó példaként szeretnék saját termelői piacuk kialakításához felhasználni, a kecskeméti helyi termék piacon látottakat, tapasztaltakat.

A piac működtetői várnak mindenkit, aki a helyi termelői kézműves termékek iránt érdeklődődik, kóstolják meg, próbálják ki a megyei termelők értékes minőségi portékáit.

Vissza