Kamra-túra

Horváth Pál

Lakcím:
6120 Kiskunmajsa Hunyadi utca 23.
Telephely:
6120 Kiskunmajsa Hunyadi utca 23.
Gazdaudvar címe:
6120 Kiskunmajsa Hunyadi utca 23.
Telefon:
06-30-372-5630
E-mail:
Weboldal:
Elérhetőség leírása:
Hunyadi utca 23.
Információk:
Horváth Pál Kálmán vagyok, Kiskunmajsa Hunyadi utca 23. szám alatt lakom. Mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozom. Ebből a tevékenységből származó jövedelmemből tartom el a családomat. Fő tevékenységem a növénytermesztés és állattenyésztés. A megtermelt szántóföldi növényeket etetem fel az állataimmal, amiket értékesítek. Gazdaságomban juhokat tartok. Méhészettel foglalkozom, először csak kedvtelésből, majd annyira megtetszett, hogy már nem csak a családom részére termelek mézet, hanem a többletet értékesítem. Ajánlom azoknak a vásárlóknak a termékeimet, akik szeretik a mézet és Kiskunmajsán tartózkodnak, vagy átutaznak, mivel egész évben állok a vásárlók rendelkezésére. Látogassanak el hozzám és kóstolják meg az általam előállított mézet, valamint azoknak akik szeretik a mézet és mézből készült konyhai étkeket. Várom leendő vásárlóimat.

15 éve méhészkedem, jelenleg 150 családom van. Majsa környékén kívül Észak- Magyarországon és a Tiszavidéken folytatok vándorló méhészetet. A szokásos akác, napraforgó, vegyes méz mellett különlegességként galagonya, vaddohány mézet gyűjtetek a méheimmel. A vegyes virágmézeink különleges ízét a tavaszi gyümölcsfa virágok és a gyermekláncfű nektárja adja. A vásárlás mellett látogatásra ajánlom a helytörténeti gyűjteményt, az 56-os Múzeumot és a termálfürdőt.

Termékek

  • méz

Térkép

A gazdaudvar megközelítése:
Városközponttól Kiskunhalas irányába kb. 400 m után a jobb kanyar előtti utolsó utca jobbra (autókereskedésnél) kell lefordulni.

Képek

Bemutatkozó kisfilm
2017. május 8.
Smile