Kamra-túra

Varga Szabolcs

Lakcím:
6224 Tabdi Kossuth L. u. 20.
Telephely:
6224 Tabdi Kossuth L. u. 20.
Gazdaudvar címe:
6224 Tabdi Kossuth L. u. 20.
Telefon:
+36-70-335-4531
E-mail:
Weboldal:
Elérhetőség leírása:
Kossuth L. u. 20.
Információk:
Prémium minőségű, magas beltartalmi értékű, tartósítószerektől mentes élelmiszereket állítunk elő. Ökologikus gazdálkodást folytatunk, elsősorban biodinamikus, permakultúrás és mélymulcsos technológiával foglalkozunk. Mindkettőt bemutatókertünkben oktatjuk is. Célunk, hogy olyan élelmiszereket tudjunk előállítani, mely egészségünk megtartását támogatja, mert hisszük, hogy az egészség a minőségi táplálékok fogyasztásánál kezdődik.

TERMÉKDÍJAK:

II. Nemzeti Lekvárverseny
EZÜST ÉREM - DIÓLEKVÁR

V. Nemzetközi Bor- és Lekvárverseny
ARANY ÉREM - RUMOS DIÓLEKVÁR
ARANY ÉREM - RINGLÓ SZILVA LEKVÁR

V. Nemzetközi Bor- és Lekvárverseny
EZÜST ÉREM - MEGGY-CSERESZNYE LEKVÁR
EZÜST ÉREM - FAEPER LEKVÁR
EZÜST ÉREM - BODZILLA BODZAVIRÁG DZSEM VIRÁGPORRAL

V. Nemzetközi Bor- és Lekvárverseny
OKLEVÉL - HELLY BERRY CHILILEKVÁR
OKLEVÉL - SZATMÁRI JELLEGŰ SZILVALEKVÁR

Termékek

  • lekvárok
  • zöldségkrém
  • száraztészta

Térkép

A gazdaudvar megközelítése:
Központunknak Tabdi települést választottuk, itt található az állatsimogató és a permakultúra bemutatókert is. Termőterületeink is elsősorban Tabdi és környékére tevődik, egyre nagyobb alapterületen terülnek el. Állattartó felületünk eléri az 1.500 nég

Képek

Spirituális Börze - 2017. március 25.
2017. január 30.
Kistermelőként idén először jelenünk meg a Spirituális Börzén a Magnet Házban. Hogy miért pont ezt a rendezvényt választottuk az év első kiállításának? 
Tapasztalatunk szerint a spirituális életükre igényes emberek kifejezetten érzékenyek a táplálkozásra. Mivel magas szinten ismerik szervezetük működését is - többnyire, így élelmiszerekben is kizárólag a minőségi, a természetes alapanyagokból álló termékeket keresik. 
Házi készítésű TÉSZTÁINKKAL, a DESSZERTTÉSZTÁKKAL és saját főzésű lekvárunkkal és házi paprikakrémünkkel fogunk ott megjelenni, így ha találkozni szeretnél velünk, és kíváncsi vagy termékeinkre, akkor várunk szeretettel 2017. március 25-én a MagnetHázban! Találkozz velünk! Kérdezz bátran! Mond el véleményed termékeinkről, hiszen mi akkor tudunk fejlődni, ha Ti rendszeresen visszajelzést adtok nekünk!
Bemutatkozó kisfilm
2017. május 8.
Smile
TAVASZVÁRÓ ONLINE MAGAZIN
2019. március 3.
Smilehttps://issuu.com/gourmetdeliciousdesszertteszta/docs/tavaszvaro_gourmet_deliciousmagazin?fbclid=IwAR29rv56KoTiJMXzEjhQ4f4RfcjoUUSyJEeL8RdLlh6gRGqVSeJfzWU_gTIÚJ KARÁCSONYI ONLINE MAGAZINUNK IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL